Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. "ciasteczkach").

close

Cine este administratorul datelor mele personale?

 

Administratorul datelor cu caracter personal este Brenor sp.z o.o. (denumit în continuare Brenor), KRS: 0000538988, NIP: 697-219-54-60 REGON: 300407608 cu sediul social la: ul. Okręna 16, 64-150 Brenno

 

Ce date personale sunt procesate de Administrator?

Brenor, în calitate de administrator de date cu caracter personal (în scopul gestionării unui magazin online https://brenor.pl/) în sensul GDPR, procesează în special următoarele date cu caracter personal:

 

- Date personale ale clienților magazinului online (nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail, adresa de livrare, țară, informații despre comenzile plasate, data nașterii)

 

- Persoanele care trimit cereri prin intermediul formularelor de contact, e-mail și telefonic (detalii de contact de bază (nume, prenume, adresă de e-mail) furnizate de persoane în legătură cu întrebările trimise administratorului)

 

- Persoanele care s-au abonat la serviciul Newsletter (adresa de e-mail furnizată de persoana respectivă la abonarea la Newsletter)

 

* - Datele despre companie sunt tratate ca date cu caracter personal numai dacă permit identificarea persoanelor care le privesc. Datele societăților de capital nu sunt tratate ca date cu caracter personal.

 

Publicitate comportamentală

În plus față de datele descrise în paragraful de mai sus, Brenor procesează datele persoanelor care vizitează magazinul online www.brenor.pl în scopul publicității comportamentale - afișarea de reclame către utilizatori care sunt adaptate preferințelor lor (în conformitate cu articolul 6 (1) ) (f) din GDPR - administrator de date cu interes legitim, care este marketing direct - dacă sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor). Acest proces este detaliat în secțiunea „Informații despre cookie” de mai jos.

 

În ce condiții Administratorul procesează datele mele personale?

Regulile pentru procesarea datelor dvs. personale sunt prezentate mai jos (în mod explicit se face referință la cine are acces la acestea, cât timp sunt stocate și care sunt motivele procesării lor).

Date personale ale clienților magazinului online

- Scopuri și motive pentru procesarea datelor Datele dvs. personale vor fi prelucrate în următorii termeni (și pe baza următoarelor baze legale):

 

• Configurarea și gestionarea unui cont în magazinul online brenor.pl, inclusiv aplicarea regulamentelor (în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR - necesitatea procesării datelor pentru executarea contractului la care persoana vizată este parte) (contul va fi configurat numai după selectarea opțiunii corespunzătoare)

 

• Implementarea comenzilor plasate în magazinul online brenor.pl, inclusiv trimiterea de informații despre starea comenzilor și implementarea posibilelor returnări și reclamații (în conformitate cu articolul 6 (1) (b) din GDPR - necesitatea procesării datelor către executarea contractului din care persoana este parte, persoana vizată)

 

• publicitate contextuală - afișarea de reclame către utilizatori care nu sunt adaptate preferințelor lor (în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (f) din GDPR - interesul legitim al operatorului de date, care este marketingul direct)

 

• publicitate comportamentală - afișarea de reclame către utilizatori care sunt adaptate preferințelor lor (în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (f) din GDPR - interesul legitim al operatorului de date, care este marketingul direct) în cazul consimțământului pentru utilizare de cookie-uri)

 

• marketing-ul directa al produselor sau serviciilor proprii, inclusiv prin e-mail / SMS (dacă sunteți de acord să primiți informații comerciale prin mijloace electronice) (în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (f) din GDPR - administrator de date cu interese legitime, care este marketing direct)

 

• pentru a urmări și a executa reclamații sau pentru a vă apăra împotriva unor astfel de reclamații (în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (f) din GDPR - interesul legitim al operatorului de date în urmărirea și apărarea împotriva reclamațiilor)

 

- Destinatarii datelor Datele clienților magazinului online pot fi puse la dispoziție:

• entități autorizate în condițiile legii.

 

• operatorii de plată pe internet

 

• Curierii care efectuează livrări de bunuri comandate

 

• Accesul la date pe baza contractelor relevante poate fi acordat și furnizorilor de servicii IT care prelucrează date în numele Brenor (în special furnizorul de găzduire și companiile care furnizează soluții pentru trimiterea în masă a e-mail-urilor).

- Perioada de stocare a datelor clienților magazinului online. Datele personale ale clienților magazinului online vor fi stocate până când contul va fi șters în magazinul online (în cazul înființării acestuia) și apoi pentru perioada cerută de lege ( în special rezultat din Legea contabilității). Datele personale ale clienților care efectuează achiziții unice vor fi stocate pe perioada prevăzută de legislația aplicabilă (în special rezultată din Legea contabilității).

 

- Luarea deciziilor într-un mod automat, inclusiv profilarea. Pentru a implementa acțiunile descrise mai sus, Brenor folosește profilarea, adică utilizarea factorilor personali selectați pentru a analiza preferințele acelei persoane (adică în special pentru a afișa reclame adaptate preferințelor utilizatorilor și personalizați buletinele informative trimise pe baza comportamentului Utilizatorului de pe site-ul magazinului online). Informații detaliate despre utilizarea acestei tehnologii pot fi găsite în secțiunea „Informații despre cookie” de mai jos.

 

- Libertatea / necesitatea de a furniza date

• Furnizarea de date cu caracter personal în domeniul adresei de e-mail este voluntară, dar necesară pentru a crea un cont.

 

• Furnizarea datelor cu caracter personal în domeniul numelui, prenumelui, adresei și numărului de telefon este voluntară, cu toate acestea, este necesar pentru a realiza  comenzile.

 

• Furnizarea de date cu caracter personal cu privire la data nașterii este voluntară, iar nerespectarea acestora nu provoacă consecințe negative.

 

• Acordarea consimțământului pentru trimiterea de informații comerciale este voluntară, iar nerespectarea acestora nu provoacă consecințe negative.

 

Persoanele care trimit întrebări prin intermediul formularelor de contact, e-mail și telefon

 

- Scopuri și motive pentru prelucrarea datelor Datele cu caracter personal vor fi prelucrate în scopul corespondenței electronice și implementării acțiunilor întreprinse la cererea dvs. (Baza procesării datelor este interesul legitim al administratorului de date, care conduce corespondența electronică și implementarea acțiunilor întreprinse la cererea persoanelor vizate).

 

- Destinatarii datelor Aceste date pot fi puse la dispoziția entităților autorizate în condițiile legii. Accesul la date pe baza contractelor relevante poate fi, de asemenea, acordat furnizorilor de servicii de infrastructură și IT care prelucrează date în numele Brenor.

 

- Perioada de stocare Datele cu caracter personal procesate de administrator vor fi stocate pentru perioada de corespondență electronică și apoi în scopuri de arhivare pentru perioada specificată în instrucțiunile biroului administratorului.

 

- Natura voluntară / obligația de a furniza date Furnizarea de date cu caracter personal este voluntară, totuși, este necesară pentru schimbul de corespondență electronică sau luarea de măsuri întreprinse la cererea dumneavoastră.

 

Persoanele care s-au abonat la serviciul Newsletter

- Scopuri și motive pentru prelucrarea datelor Datele dvs. personale vor fi prelucrate în scopuri de marketing - trimiterea de informații despre produse și promoții disponibile în magazinul Brenor.pl prin intermediul serviciului Newsletter (în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (f) - interesul legitim al operatorul de date care este marketing direct, în legătură cu consimțământul acordat pentru a trimite informații comerciale)

 

- Destinatarii datelor Aceste date pot fi partajate:

 

• entităților autorizate în condițiile legii

 

• Accesul la date pe baza unor contracte adecvate poate fi acordat și furnizorilor de infrastructură și servicii IT (inclusiv companiile de găzduire și companiile care furnizează soluții de marketing prin e-mail) care procesează datele în numele Brenor.

 

- Perioada de stocare a datelor dvs. personale va fi păstrată până când vă opuneți prelucrării acestora sau vă retrageți consimțământul pentru a primi informații comerciale

• Luarea automată a deciziilor, inclusiv profilarea Pentru a implementa acțiunile descrise mai sus, Brenor folosește profilarea, adică utilizând factori personali selectați pentru a analiza preferințele acestei persoane (adică în particular personalizarea buletinelor informative trimise pe baza comportamentului utilizatorului pe site-ul web al magazin online). Informații detaliate despre utilizarea acestei tehnologii pot fi găsite în secțiunea „Informații despre cookie” de mai jos.

 

• Voluntaritatea/ obligația de a furniza date Furnizarea de date cu caracter personal este voluntară, dar necesară abonării la serviciul NEWSLETTER.

 

Reguli generale pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

 

- Luarea automată a deciziilor În procesarea datelor cu caracter personal, Brenor nu ia decizii în mod automatizat, cu excepția profilării utilizatorilor în scopul afișării publicității comportamentale descrise. Acest proces este detaliat în secțiunea „Informații despre cookie” de mai jos.

 

 

- Prelucrarea datelor în scopul urmăririi și apărării împotriva creanțelor și păstrării statisticilor Datele cu caracter personal bazate pe interesul legitim al operatorului de date pot fi prelucrate de Brenor și în scopul apărării împotriva creanțelor și în eventualitatea urmăririi creanțelor și în scopurile de păstrare a statisticilor.

 

- Transferul de date în afara SEE Brenor  nu intenționează să transfere date cu caracter personal către țări terțe (adică țări din afara Spațiului Economic European) sau către alte organizații internaționale.

 

Ce drepturi am în legătură cu prelucrarea datelor mele personale de către Brenor?

Aveți dreptul să:

 

- solicitați accesul la datele dvs. personale, rectificarea, ștergerea și limitarea prelucrării, precum și transferul datelor dvs. personale;

 

- retragerea consimțământului acordat în orice moment. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării care a fost efectuată pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

 

- obiectați la prelucrarea datelor dvs. personale

 

- depunerea unei reclamații la organul de supraveghere (PUODO - Președintele Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal)

 

Aveți opțiunea de a vizualiza și edita datele dvs. în orice moment, ca parte a site-ului web, după ce v-ați conectat cu adresa de e-mail și parola. În cazul în care vă uitați parola sau întâmpinați orice alte probleme de conectare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail furnizată mai jos.

 

Unde pot contacta în legătură cu întrebări privind prelucrarea datelor mele personale și exercitarea drepturilor mele?

Toate întrebările și declarațiile referitoare la cele drepturile  menționate mai sus trebuie să fie direcționate către următoarele detalii de contact:

Date de contact ale operatorului de date:

 

Brenor sp.z o.o., ul. Okrężna 16, 64-150 Brenno, Polonia

e-mail: biuro@brenor.pl

 

Date de contact ale responsabilului cu protecția datelor:

e-mail: biuro@brenor.pl

 

Informații despre cookie-uri

Ce date sunt colectate automat de magazinul online atunci când utilizați site-ul web?

 

Magazinul online nu colectează automat niciun fel de date, cu excepția datelor conținute în fișierele menționate mai jos, în timpul utilizării site-ului web.

 

 

Cookie-urile sunt mici fișiere text trimise de un magazin online și stocate pe computerul dvs. care conțin anumite informații legate de utilizarea dvs. de către site-ul web și magazinul online. Cookie-urile utilizate de magazinul online pot fi temporare sau permanente. Cookie-urile temporare sunt șterse când browserul este închis, în timp ce cookie-urile permanente sunt stocate și după ce ați terminat de utilizat site-ul web și sunt utilizate pentru a stoca informații precum parola sau datele de conectare, ceea ce face ca utilizarea site-ului web să fie mai rapidă și mai ușoară.

 

 

Site-ul web utilizează următoarele tipuri de cookie-uri:

 

- cookie-uri care permit utilizarea serviciilor disponibile pe site, de exemplu cookie-uri de autentificare utilizate pentru servicii care necesită autentificare pe site

 

- cookie-uri de „performanță”, care permit colectarea de informații cu privire la utilizarea paginilor site-ului web

 

- cookie-uri „funcționale”, care permit „amintirea” setărilor selectate de utilizator și personalizarea interfeței cu utilizatorul

 

- cookie-uri de marketing, permițând utilizatorilor să afișeze reclame adaptate preferințelor lor

 

Magazinul online utilizează cookie-urile enumerate mai jos în următoarele scopuri:

- menținerea sesiunii utilizatorului site-ului (după conectare), datorită căruia utilizatorul nu trebuie să reintroducă datele de conectare și parola pe fiecare subpagină a site-ului

 

- adaptarea conținutului paginilor site-ului web la preferințele utilizatorului și optimizarea utilizării site-urilor web; în special, aceste fișiere permit recunoașterea dispozitivului utilizatorului site-ului web și afișarea corectă a site-ului, adaptată nevoilor sale individuale

 

- crearea de statistici care să ajute la înțelegerea modului în care utilizatorii site-ului web utilizează site-urile web, ceea ce permite îmbunătățirea structurii și a conținutului acestora

 

- în scopul publicității comportamentale - afișarea de reclame către utilizatori, care sunt adaptate preferințelor lor (în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (f) din GDPR - interesul legitim al operatorului de date, care este marketingul direct) în cazul consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor)

 

În multe cazuri, software-ul folosit pentru navigarea pe site-uri web (browser web) permite cookie-urilor să fie stocate în mod implicit pe dispozitivul final al utilizatorului. Puteți modifica setările cookie-ului în orice moment. Aceste setări pot fi modificate în special în așa fel încât să blocheze gestionarea automată a cookie-urilor în setările browserului web sau să informeze despre fiecare postare a acestora pe dispozitivul dvs. Informații detaliate despre posibilitățile și metodele de manipulare a cookie-urilor sunt disponibile în setările software-ului (browserului web). Magazinul online informează că restricționarea utilizării cookie-urilor poate afecta unele dintre funcționalitățile disponibile pe paginile site-ului web. Mai multe informații despre cookie-uri sunt disponibile în secțiunea „Ajutor” din meniul browserului.

În plus față de cookie-uri, magazinul online poate colecta și date colectate în mod normal de administratorii de sisteme de internet ca parte a așa-numitelor jurnale sau fișiere jurnal. Informațiile conținute în jurnale pot include Adresa dvs. IP, tipul de platformă și browserul web, furnizorul de internet și adresa paginii de pe care ați intrat pe site.

Unele subpagini de pe site și alte mijloace de comunicare cu dvs. pot conține așa-numitele „web beacons” (așa-mitele imagini electronice).  Web beacons vă permit să primiți informații, cum ar fi adresa IP a computerului pe care a fost încărcată pagina pe care a fost plasat web beacon, numărul adresei URL a paginii, timpul de încărcare a paginii, tipul browserului, precum și informații conținute în cookie-uri, în ordine pentru a evalua eficiența anunțurilor noastre. Aceste date vor fi arhivate și utilizate în scopul analizei statistice și al evaluării traficului global al utilizatorilor site-ului web. Aceste date nu vor fi combinate cu datele personale furnizate de dvs.

 

Măsuri tehnice și responsabilitățile dumneavoastră

Magazinul online face toate eforturile posibile pentru a vă securiza datele și a le proteja împotriva acțiunilor terților. Cu toate acestea, acțiunile pe care le întreprindem se pot dovedi a fi insuficiente dacă nu respectați regulile de siguranță. În special, trebuie să păstrați datele de conectare și parola pentru site-ul web confidențiale și să nu le dezvăluiți terților. Vă rugăm să rețineți că magazinul online nu vă va cere să le furnizați, cu excepția cazului în care vă autentificați pe site. Pentru a preveni utilizarea contului dvs. de către persoane neautorizate, vă rugăm să vă deconectați după utilizarea site-ului web.

 

Alte site-uri web

Ca parte a site-ului web, pot apărea din când în când legături către alte site-uri web. Astfel de site-uri web funcționează independent de site-ul web și nu sunt în niciun fel supravegheate de magazinul online. Aceste site-uri web pot avea propriile politici de confidențialitate, pe care vă recomandăm să le citiți. Magazinul online nu este responsabil pentru regulile de manipulare a datelor de pe aceste site-uri web.

 

Întrebări și nemulțumiri

Întrebările și nemulțumirile cu privire la această politică de confidențialitate pot fi adresate la: biuro@brenor.pl

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password